+306948899166

[email protected]

Σχετικά με το blackWEBstudio

Γιατί να μας επιλέξετε

Σίγουρα θα βρείτε πολλές εταιρείες κατασκευης ιστοσελίδων, γιατί λοιπόν να εμπιστευτείτε το blackWEBstudio για την δημιουργία της δικής σας ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος? 

   Ο κύριος λόγος είναι ΤΟ ΠΑΘΟΣ για την δουλειά μας , δημιουργούμε ελκυστικα wordpress websites & e-shops 100% λειτουργικά και άριστα στην δομή και λειτουργία τους.

   Επίσης σημαντικό κομμάτι στην δημιουργία ενός website είναι η επικοινωνία με τον πελάτη , ώστε να γίνουν κατανοητές η ανάγκες και προσδοκίες του και να πραγματοποιηθούν με την υλοποίηση του project.

   Είμαστε κάτι περισσότερο από μια εταιρεία Web Design & Digital Marketing.

   Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της ανάπτυξης τους μέσω του διαδικτύου και επενδύουμε στην επιτυχία τους.

κατασκευή ιστοσελίδας

Τι Παρέχουμε

Λίγα Λόγια Για Τις Υπηρεσίες του BlackWEBstudio

Στο BlackWebStudio , παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε Ιδιώτες και επιχειρήσεις , από την αρχή μέσω δημιουργίας Logo (Λογότυπου) για την επιχείρησή σας , Δημιουργία επαγγελματικών profil στο Facebook-Instagram , δημιουγία επαγγελματικού λογαριασμού στην Google , Κατασκευή Ιστοσελίδων & e-shops για προβολή και πώληση των Προϊόντων ή υπηρεσιών σας μέσω του διαδικτύου , Σύνδεση του e-shop σας στις πλατφόρμες πώλησης προϊόντων και διασύνδεση για πωλήσεις μέσω Facebook- Instagram – Google.
Επίσης καλύπτουμε όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας στην δημιουργία Digital Design Services , από διαφημιστικές αφίσες (poster) για προώθηση της επιχείρησης σας , δημιουργικά για χρήση στα Social Media και ΤΕΛΟΣ αναλαμβάνουμε την προβολή και προώθηση της επιχείρησης σας μέσω του διαδικτύου με διαχείριση των social media και του επαγγελματικού σας λογαριασμού στην google, στοχευμένη διαφήμιση , διαφημιστικές καμπάνιες στην google και δημιουργία περιεχομένου για διαφήμιση με σκοπό την απόκτηση πελατών και ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ μέσω του διαδικτύου.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

στο Web Design

Με ενεργή δράση πάνω απο μια δεκαετία πάνω στο web Design , Internet Marketing & Digital Design αναλαμβάνουμε για εσάς οποιοδήποτε project από την δημιουργία μιας απλής ιστοσελίδας μέχρι ενός

ΤΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ

Ταχύτητα στην παράδοση

Σκοπός του BlackWebStudio,είναι η γρήγορη διεκπεραίωση του project σας.Επικοινωνήστε μαζί μας για την ανάθεση του PROJECT που θέλετε να αναλάβουμε για εσάς και θα εκπλαγείτε από την αμεσότητα παράδοσης και την ποιότητα της εργασίας μας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

24/7

Η εταιρεία μας δουλεύει 24 ώρες το 24 ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα. Αν το Support της ιστοσελίδας ή του e-shop σας αποτελεί πρωταρχικό σκοπό για την επιχείρησή σας , το blackWEBstudio, είναι η εταιρεία που θα σας το προσφέρει. Πρωτεραιότητα για εμάς έχει η αξιοπιστία και η σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος .

ΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ

Ευχαριστημένοι Πελάτες

Καθημερινά υποστηρίζουμε την επιχείρησή σας και σας βοηθάμε να επιτύχετε τους στόχους σας που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία!

note 3205464 1920

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ!

Στο BlackWebStudio θα κατασκευάσουμε για εσάς σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας το Project που θα μας αναθέσετε όπως ακριβώς μας το ζητήσετε , ακόμα με τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας σε ταχύτατο χρονικό διάστημα και το καλύτερο αποτελέσματα. Μέχρι τώρα έχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες και έτσι θέλουμε να μείνει!

Απαντήσεις στα ερωτήματα σας!

F.A.Q.

Είναι εύκολη η διαχείριση της ιστοσελίδας ή του eshop μου την οποία θα πρέπει να κάνω μετά την δημιουργία του?

Σε κάθε ιστοσελίδα ή eshop που κατασκευάζουμε , παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση πάνω στο πώς θα γίνεται σωστή διαχείριση και παρακολούθηση της ιστοσελίδας ή του eshop σας από εσας.Οποιαδήποτε απορία έχετε και μετά την εκπαίδευση είμαστε δίπλα σας να σας βοηθήσουμε.

Γιατι να αναθέσω την διαδικτυακή μου διαφήμιση σε μια εταιρεία?

Η διαδικτυακή διαφήμιση είτε αυτή είναι στα social είτε αλλού είναι μία διαδικασία που απαιτεί εκτός από γνώσεις και αρκετό χρόνο τον οποίο ο Επιχειρηματίας πρέπει να διαθέτει αλλού για την σωστή λειτουργία της επιχείρησής του!

Τι μου προσφέρει η κατασκευή μιας Ιστοσελίδας για την επιχείρησή μου?

Μια Ιστοσελίδα προσθέτει ουσιαστικά την Επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, κάτι πια ποθ όλοι χρησιμοποιούμε.Στις μέρες μας όποιος ψάχνει κάτι το ψάχνει στο διαδίκτυο, επομένως μία ελλειψη της επιχείρησής σας από το διαδίκτυο θα έχει μειωμένη έως και καθόλου εμφάνιση σε αποτελέσματα στο διαδίκτυο.Επίσης μέσα από την ιστοσελίδα μας παρουσιάζουμε όλα τα στοιχεία της επιχείρησης μας , προϊόντα και υπηρεσίες και τα προωθούμε.

Γιατί πρέπει να διαθέτω eshop αν έχω ήδη φυσικό κατάστημα?

Το eshop είναι το κατάστημά μας στο διαδίκτυο.Δουλεύει 24ώρες το 24ωρο 7 μέρες την εβδομάδα, μας βοηθάει να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας διαθέτοντας τα προϊόντα μας στο διαδίκτυο.

Πόσο θα μου στοιχίσει μια ιστοσελίδα?

Η τιμή μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες,μπορεί να είναι μια απλή ιστοσελίδα 2-3 υποσελίδων επαγγελματική ή προσωπική , μπορεί να είναι ενα blog ή ένα e-shop , ανάλογα των απαιτήσεων σας διαμορφώνεται και η τιμή.

Ζητήστε μας μία προσφορά για κατασκευή ιστοσελίδας ή eshop ώστε να γνωρίζουμε τι ακριβώς επιθυμείτε και θα λάβετε προσφορά εντός της ίδιας ημέρας.

Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε τα πλάνα ιστοσελίδων μας ΕΔΩ ή να υπολογίσετε το ΚΟΣΤΟΣ της ιστοσελίδας που σας ενδιαφέρει μέσω του Υπολογιστή κόστους!

Η αμεσότητα είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει στο BlackWebStudio.

Είναι οι Ιστοσελίδες mobile friendly?

Φυσικά όλες οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε από την πιο απλή μέχρι και το μεγαλύτερο ειναι responsive , mobile friendly

Πως πληρώνουμε το Project μας?

Η πληρωμή της εργασίας που θα μας αναθέσετε γίνεται με μία προκαταβολή και εξόφληση μετά το πέρας της εργασίας από εμας και ΜΟΝΟ αν μέινετε 100% ευχαριστημένοι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο