Κίνδυνος για διαρροή προσωπικών δεδομένων Πολλές φορές μόλις δοκιμάσεις να συνδεθείς για πρώτη φορά σε ένα website ή ακόμη και app, θα σου δώσει την επιλογή να συνδεθείς με κωδικούς Facebook ή Google, οι οποίοι είναι ήδη περασμένοι. Αυτή η τακτική, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη και αρκετοί είναι οι χρήστες που.